Nyomtatás, fénymásolás

fekete-fehér és színes

meleg laminálás
 

sima és dátumos bélyegzők

Szakdolgozat és diplomakötés, spirálozás

 

fekete-fehér és színes

Névjegykártya szerkesztés, nyomtatás, vágás

fekete-fehér és színes

Vakrámára feszített festővásznak

Póló nyomtatás

Egyéb ajándéktárgyak

Történetünk

A STARCOPY Kft. 1996-ban alakult Szegeden, Móra u.50 szám alatti székhellyel.
Kezdetben fő tevékenységünk az irodai gépek értékesítése és karbantartása volt. Később megnyitottuk a fénymásoló szalont, a Kálvária sgt. 50 szám alatt. 1999-ben kibővítettük tevékenységünket és elkezdtük nagykereskedelmi tevékenységünket. 2002-ben a Canon hivatalos viszonteladója és szervizpartnere lettünk. 2004-ben a Canon márkaképviselet mellett DEVELOP hivatalos viszonteladója és márkaszervize lettünk. 2005-től új bérleménnyel és tevékenységgel bővült a telephelyeink száma. Itt nyomtatóba való festékkazetták teljes felújításával foglalkozunk. Ezzel saját előállítású terméket kínálunk a piacon. 2006 elejétől egy vezető Nyugat-Európai, for use termékeket forgalmazó cég hivatalos magyarországi disztribútora lett a vállalkozásunk. 2006 július 1-től egy második fénymásoló szalonnal bővült a kiskereskedelmi egységünk. 2007 májusától újabb telephely nyílt, ahol magas színvonalú pólónyomtatást kínálunk a vásárlóknak. Az EU-hoz való csatlakozást követően egyszerűbbé vált a logisztika. Kisebb értékű szállítmányokat is érdemes különböző helyekről importálni az EU-n belül. Ez a tény, hogy nem egy belföldi konkurens, de eddig beszállító cégtől kell beszerezni az árut, nagyban hozzájárul a vállalkozás versenyképességének javításában a piacon. 
 
Vállalkozásunk folyamatos korszerűsítéssel tudja megtartani és növelni piaci részesedését az egyre dinamikusabban fejlődő és bővülő digitális piacon. Mivel a régebbi gépeket folyamatosan váltják fel a korszerűbb berendezések, így azok maximálisan eleget tesznek a legújabb környezetvédelmi előírásoknak és nem utolsósorban említendő energiatakarékosságuk sem. 
 
A vállalkozás tevékenységéből adódóan az Ügyfelek elégedettsége létkérdés a működésünkhöz. Minden esetben arra törekszünk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal minden igényt kielégítően kielégítsük az ügyfél-igényeket. Célunk, hogy ahogyan eddig is, a továbbra is olyan termék- és szolgáltatáscsomagokkal álljunk megrendelőink rendelkezésére, mely megfelel minőségi elvárásaiknak. Ennek biztosítékát abban látjuk, hogy a tervezéstől a megvalósításig, teljesítésig minden folyamatot egységesen, valamint az egyes folyamatokat minőségivé tesszük. Ez az egységesség képes biztosítani azt a minőséget, mely elégedettséget eredményez Ügyfeleinknél, ezáltal biztosítva a cég jövőjét. Ennek alapfeltételét abban látjuk, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk együtt, akik a folyamatminőség-menedzsment szellemében járnak el, hosszútávon megtartható és képezhető valamint a saját területén hozzáértő munkát végez.Az elmúlt öt évben vállalkozásunknál valamilyen szervezett képzésben résztvevő munkavállaló átlagos aránya az átlagos statisztikai állománylétszám arányában meghaladta a 30%-ot.